Rabbits vil bestige bjørne-Bakken


Rabbits vil bestige bjørne-Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter den sikre sejr over BK Amager glæder spillerne fra Svendborg Rabbits sig til mandagens pokalkamp hjemme mod mestrene Bakken Bears

SVENDBORG: - Vi slår Bakken. Nu skal vi have dem ned med nakken og sendt ud af pokalen.

Sådan siger en opstemt Søren Bækgaard efter Svendborg Rabbits' suveræne basketsejr på 92-58 over BK Amager i aftes. For nok var det en vigtig kamp i ligaen, men endnu vigtigere er næste kamp på mandag. Her tager de vilde kaniner fra Sydfyn imod de regerende mestre og pokalvindere fra Bakken Bears. Det er i en vind- eller forsvind-kamp i pokalturneringens ottendedelsfinale. Et brag af en kamp, der igen må få kaninhulen til at koge.

- Den kamp ligger perfekt på mandag, for nu har vi weekenden til at hvile i, og så er vi klar på mandag, siger Søren Bækgaard.

Bakken Bears vandt for 14 dage siden 85-69 over Svendborg i ligapremieren. Men det var på hjemmebane i Århus, og Svendborg manglede i den kamp Danilo Fatic og Claus Magaard. Desuden spillede ikke alle op til det niveau, de viste i aftes.

Bedre end i første kamp

- Vi skal spille bedre, end vi gjorde i den første kamp mod Bakken. Men hvis vi spiller som i aften, så vinder vi også på mandag over Bakken. Men det bliver en spændende kamp, som jeg ser frem til, og forhåbentlig får vi lige så mange tilskuere til at bakke os op som i dag, siger Svendborgs amerikanske guard Jarrett Howell, der i de sidste sekunder af gårsdagens kamp klappede ud til de 631 tilskuere som tak for støtten.

Træner Craig Pedersen glæder sig også til et nyt slag mod de århusianske bjørne.

- Jeg håber, vi igen kan spille en god kamp og få tingene til at lykkes. Men der er ikke fare for, at vi læner os tilbage og er tilfredse. For når vi kigger på den første Bakken-kamp igen, kan vi sagtens finde ting, der skal rettes op, siger Craig Pedersen.

Pokalkampen på mandag spilles kl. 19.00 i Svendborg Idrætshal. Bakken Bears spiller inden da i aften en liga-kamp i Næstved, så de har en hviledag mindre end Svendborg.

Rabbits vil bestige bjørne-Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce