Rabbits vandt efter tæt afslutning

Johnell Smith blev med 22 point topscorer for Svendborg Rabbits i sejren over Sisu.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Rabbits vandt efter tæt afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sisu gav Svendborg Rabbits kamp til stregen i Basketligaen

Basketball: Trods en stor føring til Svendborg Rabbits det meste af kampen blev det en spændende afslutning i søndagens basketligakamp i Kildeskovshallen. Sisu kom op på 71-71 med to minutter igen og havde flere muligheder for at bringe sig foran til sidst.

Men Rabbits var klogest og dygtigst i den nervepirrende slutfase, hvor Claus Magaard fik scoret til 73-71, inden Johnell Smith afgjorde kampen ved at score på to straffekast til 75-71 med 12 sekunder igen. I kampens sidste sekund scorede Will Paul på to straffekast til slutfacit 77-71.

Svendborg Rabbits førte bortset fra de første minutter hele kampen igennem. 18-11 efter første periode, 47-34 ved halvlegspausen og 62-51 efter tredje periode.

Johnell Smith blev topscorer for Rabbits med 22 point. Den anden amerikaner, Will Paul, scorede 20 point. Mads Bloch spillede en vigtig rolle for kaninerne ved at tage hele 19 rebounds.

Hos Sisu blev Joe Benjamin topscorer med 18 point.

Læs reportage fra basketligakampen i Gentofte mellem Sisu og Svendborg Rabbits i Sport Fyn i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende mandag

Rabbits vandt efter tæt afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce