Svendborg Rabbits må undvære holdets bedste rebounder i aftenens tv-kamp hjemme mod Næstved

Basketball: Tilskuerne i kaninhulen og tv-seerne på TV2 Sport kommer til at undvære en af Basketligaens mest atletiske spillere i aftenens basketligakamp i Svendborg. Når Svendborg Rabbits går på banen mod Næstved, bliver det uden en af kaninernes markante spillere.

23-årige Darious Moten er i disse dage hjemme til begravelse i USA, da en af hans venner er død. Darious Moten, der er 198 cm høj og har en eksplosiv springstyrke, er Svendborg Rabbits' bedste rebounder med 5,6 rebounds pr. kamp.

Men det er kun denne ene kamp, at Rabbits må undvære Darious Moten. Han er tilbage i Svendborg i slutningen af denne uge.

- Darious er en vigtig brik. Han binder vores forsvar sammen, og han er en god, atletisk spiller, der også scorer over 10 point i snit pr. kamp. Så det bliver svært at undvære ham, siger Rabbits’ cheftræner, Arnar Gudjonsson.

Svendborg har spillet flere tætte kampe med Næstved i denne sæson. Seneste møde vandt Næstved 70-69 på hjemmebane i en kamp, hvor føringerne skiftede hele 21 gange.

Aftenens kamp begynder klokken 18.05.

  • SportFyn