Stevnsgade var lige ved at hente et forspring på 24 point i sidste periode, men Rabbits kunne til sidst ånde lettet op efter en sejr på 89-84.

Liam Potter er færdig for resten af sæsonen, da den 213 cm høje englænder har brækket en knogle i foden

Basketball: Det lignede længe en sikker sejr til Svendborg Rabbits i lørdagens basketligakamp i kaninhulen. Rabbits førte stort det meste af kampen, og i starten af fjerde periode var forspringet på 24 point, 70-46.

Men Rabbits troede åbenbart, at sejren var hjemme og spillede ukoncentreret i resten af kampen frem til det sidste minut.

Stevnsgade øjnede chancen og var tæt på et vanvittigt comeback. Bid for bid blev forspringet spist, og 47 sekunder før tid var Rabbits kun foran 83-81.

Rabbits-spillerne holdt dog hovederne kolde i det sidste minut og sikrede sig sejren 89-84.

Stillingen efter 1. periode var 19-15, efter 2. periode 48-30 og efter 3. periode 68-46.

Topscorer for Rabbits var Brandon Rozzell med 29 point. Med sejren er Rabbits fortsat på fjerdepladsen i Basketligaen med 10 sejre og syv nederlag.

Svendborg Rabbits må spille resten af sæsonen færdig uden den 213 cm høje Liam Potter. Den 29-årige englænder skal opereres efter at have brækket en knogle i foden. Uheldet skete i kampen i Næstved lige før nytår, og siden har Liam Potter ikke spillet for Rabbits.

  • SportFyn