Rabbits-sejr med panderynker


Rabbits-sejr med panderynker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Basketball, Team FOG Næstved68 - Svendborg Rabbits79, Basketballligaen, : Javel, ligaspidsen Svendborg Rabbits tog to point ude mod Næstved i aftes og holder dermed to point ned til rivalerne fra Bakken Bears, der som ventet slog Randers Cimbria stort.

Men det holdt hårdt for sydfynboerne at få sejren i hus. Først i kampens sidste minutter lykkedes det Rabbits at få slået hul, da playmaker Johnell Smith tog fat i tøjlerne (Johnell endte på 25 point) og Nicolai Iversen smed noget af den anonymitet, der ellers havde præget ham i store dele af kampen.

Rabbits virkede faktisk i perioder overraskende rustne, selv om holdet har trænet intensivt hen over julen og nytåret. Efter en tæt 1. halvleg førte Svendborg således kun med et enkelt point, 40-39, og før fjerde og sidste quarter var sydfynboerne kun to point foran. Næstved holdt altså godt ved men mistede grebet i sidste quarter med dumme boldtab - og da kaninerne strammede skruen.

Amerikanske Dameon Mason fik sin ligadebut mod Næstved uden at glimte voldsomt.

Med de to point i aftes leverede Svendborg Rabbits en perfekt optakt til nogle meget spændende dage med to vigtige opgør mod Bakken Bears. På søndag gælder det pokalfinalen i Herlev, og på onsdag mødes de to hold så i ligaen i Svendborg. En sejr til Rabbits i den kamp vil give sydfynboerne en måske afgørende føring på fire point i kampen om mesterskabstitlen 2010.

Rabbits-sejr med panderynker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce