Rabbits nærmere historisk DM-fordel


Rabbits nærmere historisk DM-fordel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men hvor holdt det dog hårdt på Amager
Fynboerne kan vinde grundspillet med en sejr på lørdag

Basketball, BK Amager 97 - Svendborg Rabbits100, Basketligaen, mænd, : Spillerne fra Svendborg Rabbits havde været i bad efter lørdagens udekamp mod bundholdet BK Amager.

Alligevel svedte de fleste fortsat noget, da de sad i bussen på vej hjem mod Fyn.

For det var altså tæt på at glippe i det centrale opgør mod BK Amager, som havde en dag, hvor alt lykkedes. Ikke mindst med hensyn til spillernes effektivitet på skud.

- Men det vigtigste var, at vi vandt, konstaterer en tydeligvis lettet Craig Pedersen, cheftræner for Rabbits.

Og ja, det var en fantastisk vigtig sejr for sydfynboerne. Den betyder nemlig, at Rabbits kan sikre sig en historisk førsteplads i ligaens grundspil med en sejr hjemme på lørdag i kampen mod Team FOG Næstved. Og det vil selv et nederlag i grundspillets sidste kamp mod rivalerne fra Bakken Bears ikke kunne røre ved.

Og et vundet grundspil vil betyde, at Rabbits får fordel af hjemmebane i første kamp i finaleserien mod netop Bakken.

Men tilbage til lørdagens opgør mod BK Amager: Sydfynboerne førte med 2-0 men var ellers bagud i hele kampen - lige frem til de fik kæmpet sig op på 97-97 i slutsekunderne. Her fik Nicolai Iversen scoret et par vigtige point, men alligevel var Amager ved at stjæle det ene point, da de afslutningsvis havde et åbent tre point-forsøg. Men netop i det øjeblik svigtede den træfsikkerhed, som ellers havde fulgt hjemmeholdet gennem hele opgøret.

Bagud med 16 point i 2. quarter, bagud med seks point ved pausen og bagud med 11 point i 3. quarter. Alligevel gav sydfynboerne aldrig op.

Johnells store lørdag

- Jeg er meget tilfreds med fighterindstillingen hos holdet. Og faktisk spillede vi ikke nogen dårlig kamp. BK Amager er bare et særdeles svært hold at spille imod, hvis det først får medvind, konstaterer Craig Pedersen.

Med 30 point - heraf flere på centrale tidspunkter i matchen - blev Johnell Smith kampens store spiller hos Rabbits. Nicolai Iversen scorede 27 point.

Rabbits nærmere historisk DM-fordel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce