Svendborg Rabbits tager i aften imod Bakken Bears i den sidste grundspilskamp fire dage før den første kvartfinale mod Hørsholm

Basketball: Grundspillet i Basketligaen slutter torsdag aften klokken 19.30 med en udsat kamp mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears i kaninhulen. Opgøret er uden betydning for placeringerne i grundspillet, da placeringerne ligger fast uanset resultatet. Bakken Bears bliver nummer to og skal møde Stevnsgade i kvartfinalerne, mens Svendborg Rabbits bliver nummer fire og skal møde Hørsholm i kvartfinalerne.

Så for begge mandskaber bliver aftenens kamp en mulighed for at finpudse spillet før slutspillet begynder om fire dage.

- Jeg lader ikke nogen spillere sidde over. Men ingen kommer til at spille alle 40 minutter, siger Arnar Gudjonsson, cheftræner for Svendborg Rabbits.

Det betyder, at profiler som Brandon Rozzell, Darious Moten og Axel Karason får væsentligt færre minutter, end de normalt vil få. Ligesom de gjorde i mandagens legestuesejr på 114-62 over et svækket Randers-hold, der sparede alle sine største profiler.

Første kvartfinale spilles på mandag den 14. marts, og Rabbits har fordel af hjemmebane i kamp 1, 3 og en eventuel altafgørende kamp 5. Kamp 2 og 4 spilles i Hørsholm de næste to torsdage.

  • SportFyn