Basketligaen

For tredje gang i denne sæson mødes Hørsholm og Svendborg Rabbits til dyst i Basketligaen.

Basketball: Lørdagens udekamp mod Hørsholm er kun den niende kamp for Svendborg Rabbits i denne sæson, men alligevel er det allerede tredje gang, de to hold mødes. Den noget aparte turneringsplanlægning har medført, at Rabbits efter lørdagens kamp har mødt Hørsholm alle tre gange, mens Rabbits stadig har den første kamp til gode mod hold som Randers og Stevnsgade.

Hørsholm ligger inden dagens kamp på andenpladsen med 14 point for 10 kampe, mens Rabbits er på sjettepladsen med seks point for otte kampe. Det er blot blevet til to basketligakampe for Rabbits i november, hvor det blev til ventede nederlag til Horsens og Bakken Bears.

I kampen mod Bakken Bears var Rabbits uden de skadede Claus Magaard og Mikkel Plannthin, og undervejs måtte landsholdscenter Jacob Enevold også gå ud med en skade. Men alle tre er formentlig klar til kamp igen.

Men Hørsholm er en modstander, Rabbits kan måle sig med.

I sæsonens to første indbyrdes møder er det blevet til en sejr til hvert hold. Hørsholm vandt 89-69 i Svendborg i premieren i september, men Rabbits vandt 111-104 efter to gange overtid i Hørsholm i oktober. I den kamp spillede den amerikanske forward Michael Moore fremragende med 29 point og otte rebounds.

Hørsholm tabte senest 75-90 hjemme til Horsens, men Hørsholm har ligaens topscorer i amerikaneren Matt Bonds, der snitter 23,4 point pr. kamp og er ligaens næstbedste rebounder med 8,4 rebounds pr. kamp.

Der er kampstart i Hørsholmhallen lørdag klokken 14.00.

 

 

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.

Mere om emnet

Se alle
Rabbits-profil får karantæne

Rabbits-profil får karantæne