Rabbits henter ny høj mand i sidste øjeblik

Svendborg Rabbits' tilhængere kan se frem til at heppe på en svensker på 208 cm.
Foto: Peter Leth-Larsen

Rabbits henter ny høj mand i sidste øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lige inden transfervinduet smækkede i, har Svendborg Rabbits sikret sig en 208 cm høj svensker som erstatning for skadede Liam Potter

Basketball: En 27-årig svensker ved navn Brice Massamba er manden, der skal erstatte den langtidsskadede Liam Potter i Svendborg Rabbits. 213 cm høje Liam Potter er færdig for resten af sæsonen, da han har brækket foden og skal opereres.

I sidste øjeblik inden transfervinduet smækkede i søndag ved midnat, har Svendborg Rabbits sikret sig en ny spiller for resten af denne sæson. Da kvoten på tre amerikanere var brugt hos Rabbits, skulle det være en spiller med europæisk pas, som Rabbits skulle have fat i. Deadline for klubskifter i Basketligaen var søndag kl. 23.59, og Rabbits nåede at få en aftale i hus kort før midnat.

- I løbet af weekenden afsøgte vi flere muligheder gennem vores netværk af agenter samt spillere. Kriterierne var klare for Rabbits: en stor mand der kan spille center – EU-pas – en kontrakt inden for en, for Rabbits, økonomisk yderst ansvarlig ramme, skriver Rabbits-direktør Troels Mortensen i en pressemeddelelse.

Brice Massamba er svensk statsborger og har tidligere repræsenteret det svenske landshold og været til EM for Sverige. Siden 2011 har han spillet 54 landskampe for Sverige.

Han har blandt andet spillet collegebasket i USA, i Kroatien samt Sverige, hvor han nåede finalerne med Uppsala sidste år.

Denne sæson har Brice Massamba endnu ikke spillet, og derfor er kontrakten lavet med en 30 dages testperiode, hvor Rabbits kan se Brice an på træningsbanen, oplyser Troels Mortensen.

Brice Massamba kommer til Danmark på torsdag fra Sverige, og forventningen er, at han kan komme i kampform inden for en måneds tid.

Svendborg Rabbits ligger på fjerdepladsen i Basketligaen og spiller næste gang på torsdag ude mod Sisu.

Rabbits henter ny høj mand i sidste øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce