Rabbits har respekt for oprykker

Rabbits-guarden Antonio Porta i fuldt firspring i sæsonens første kamp mod Stevnsgade, hvor Rabbits vandt 90-88. Lørdag eftermiddag kommer oprykkerne fra Nørrebro igen på besøg i kaninhulen.
Foto: Andreas Bastiansen

Rabbits har respekt for oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits tager imod Stevnsgade, der har forstærket sig siden oprykningen til Basketligaen

Basketball: Det nye års første kamp gav en sikker sejr til Svendborg Rabbits på 88-71 over Hørsholm. Lørdag eftermiddag kommer der igen besøg fra hovedstadsområdet i kaninhulen, når Rabbits tager imod Stevnsgade.

Oprykkerholdet fra Nørrebro ligger på syvendepladsen og har kun vundet tre af de første 15 kampe. Men Rabbits har respekt for oprykkerne.

- De spiller bedre nu, end de gjorde i starten af sæsonen. Jeg har set de seneste to kampe mod Sisu og Bakken Bears, og de har gode insidespillere, som er gode i spillet en-mod-en. Desuden er Stevnsgade det bedste hold i ligaen til at hente angrebsrebounds, siger Rabbits' islandske træner, Arnar Gudjonsson.

Stevnsgade vandt lige før nytår 86-72 over Sisu, mens det i det nye års første kamp blev til et beskedent nederlag til Bakken Bears, der hjemme vandt 80-72.

Svendborg Rabbits stiller med samme hold som sidst. 213 cm høje Liam Potter sidder stadig ude med en skade i foden.

Der er kampstart klokken 15.00 i kaninhulen, hvor der er gratis adgang.

Rabbits har respekt for oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce