Rabbits giver debut til stor mand

Svendborg Rabbits' træner, Arnar Gudjonsson, kan i aftenens udekamp mod Hørsholm for første gang bruge den nye svenske centerspiller, Brice Massamba.
Foto: Laust Jordal

Rabbits giver debut til stor mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

208 cm høje Brice Massamba får debut for Svendborg Rabbits i aftenens udekamp mod Hørsholm

Basketball: Den nye store mand i Svendborg Rabbits spiller sine første minutter i dansk basket onsdag aften i Hørsholmhallen. Her får den 208 cm høje og 115 kg tunge svenske centerspiller, Brice Massamba, debut for Svendborg Rabbits i kampen mod Hørsholm 79'ers.

- Han er god til basket, men han er ikke i form endnu. Han bliver rigtig god, når han kommer i kampform. Jeg regner med, at han kan spille omkring 10 minutter mod Hørsholm, siger Rabbits’ træner, Arnar Gudjonsson.

Brice Massamba er hentet ind som afløser resten af sæsonen for 213 cm høje Liam Potter, der har brækket en knogle i foden.

Hørsholm har de seneste uger forstærket sig med tilknytningen af den hjemvendte danske klasseforward Jonathan Gilling og med sidste sæsons ligatopscorer fra Værløse, Drew Maynard.

203 cm høje Jonathan Gilling, der er 24 år, har de seneste fem år spillet i USA og på Cypern, og da han spillede for Hørsholm som 18-årig, var han allerede en profil i Basketligaen. Han snittede 15,2 point pr. kamp, da han senest spillede for Hørsholm i sæsonen 2010/11. Med Jonathan Gilling på holdet vandt Hørsholm bronze i 2010 - samme år som Rabbits vandt Svendborgs hidtil eneste danske mesterskab.

Rabbits har vundet to af sæsonens tre første kampe mod Hørsholm, begge på hjemmebane med 77-74 og 88-71. Til gengæld vandt Hørsholm hjemme 75-70 i november.

Rabbits giver debut til stor mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce