Rabbits-anfører før pokalbrag: - Vi skal skyde bedre

Frederik Rungby fra Horsens IC med bolden i sæsonens første kamp i oktober mod Svendborg Rabbits, hvis anfører, Claus Magaard, ses i baggrunden. Foto: Michael Svenningsen

Rabbits-anfører før pokalbrag: - Vi skal skyde bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Magaard ser ingen grund til de store spillemæssige ændringer før onsdagens pokalkvartfinale mod Horsens IC, som i torsdags vandt basketligakamp i Svendborg.

Basketball: Det bliver sæsonens hidtil vigtigste opgave for begge mandskaber, når Horsens IC onsdag klokken 18.30 tager imod Svendborg Rabbits i pokalkvartfinalen. Det er vind eller forsvind modsat ligakampene, hvor grundspillet er opvarmning til slutspillet.

I torsdags vandt Horsens IC 77-64 i Svendborg i en ligakamp, og Rabbits-anfører Claus Magaard ser ingen grund til de store spillemæssige ændringer før onsdgaens pokalkamp.

- Vi skal bare holde os til vores game plan og spille koncentreret i 40 minutter, siger Claus Magaard.

Rabbits er normalt et godt skydende hold med 37 procents udnyttelse af trepointforsøgene, men i torsdags lykkedes det kun at ramme på 21 procent af trepointskuddene.

- Vi skal skyde bedre, fastslår Claus Magaard, der normalt er en habil trepointskytte, men i torsdags kom han slet ikke på pointtavlen.

- Horsens er et godt hold, og de forsøger at få os til at lave fejl, som de kan udnytte til at score. Vi skal undgå at smide bolden væk, siger Claus Magaard.

Horsens vandt reboundstatistikken 43-33 i torsdags. Kevin Larsen, Reggie Agbeko og Lawrence Alexander hentede tilsammen 25 rebounds.

- De har nogle store fyre, der kan få fat i en del under kurven. Vi skal forsøge at holde Horsens på ét skud i angrebet, så de ikke får ekstra chancer, siger Claus Magaard.

Horsens gav i torsdags debut til den 23-årige amerikanske guard Dominique Hawkins, der på 20 minutters spilletid scorede fem point. Han kan se frem til hjemmebanedebut i Forum Horsens.

Fanbus fra Svendborg

Horsens er som ligaens tophold med kun et nederlag i otte kampe favorit i pokalkvartfinalen mod Svendborg, hvor Horsens desuden har hjemmebanefordel med formentlig stor publikumsopbakning. Men Rabbits får også støtte på lægterne, da der kommer en busfuld fans fra Svendborg.

I sæsonens første indbyrdes møde spillede Svendborg Rabbits lige op med Horsens i Forum Horsens. I basketligakampen 12. oktober blev det 76-76 efter ordinær tid, hvorefter Horsens vandt 91-78 efter fem minutters overtid.

- Vi kan godt lide at spille i Forum Horsens, og vi vil gerne videre i pokalen, siger Claus Magaard.

De tre andre kvartfinaler er afviklet. Tirsdag aften sendte 1. divisionsholdet EBAA, der er Bakken Bears' talentakademi, overraskende ligaens nummer to, Hørsholm, ud med en hjemmesejr på 66-62. I de to andre kvartfinaler blev det til favoritsejre til Wolfpack ude over Hjørring fra 2. division og til Bakken Bears ude over Værløse fra 1. division.

Rabbits-anfører før pokalbrag: - Vi skal skyde bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce