Råd til Nicki Pedersen: Rør ved brysterne!

www.fyens.dk's udsendte prøver at skaffe sig lidt held til de kommende dages skriverier om Nicki Pedersens tredje VM-titel i speedway.
Foto: Carsten Bundgaard/Fyens Stiftstidende

Råd til Nicki Pedersen: Rør ved brysterne!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag aften kører den fynske speedwaystjerne Nicki Pedersen hårdt efter sin tredje VM-titel ved sæsonens næstsidste Grand Prix i Lonigo ved Verona.

Fynboen er 28 point foran sin væste rival, australske Jason Crump, og det er altså lige før, mesterskabet ligger til højrebenet for fynboen. Men i speedway kan alt ske - og på et splitsekund. Derfor er det altid rart at have lidt held og lykke med fremme ved startsnoren.

Brystet helt blankslidt

På den baggrund foreslår www.fyens.dk Nicki Pedersen, at han - når han er landet i Verona fredag formiddag - lige inden træningen op til Grand Prixet slår et slag forbi en gårdhave på Via Cappello i det maleriske centrum af den norditalienske by og tager damen på brysterne. 

I gårdhaven findes den balkon, som William Shakespeare gjorde berømt i sin historie om Romeo og Juliet. Under balkonen står der en bronzestatue af Juliet, og overleveringen siger, at det bringer held at røre Juliet på brysterne.

Rent faktisk er statuens højre bryst helt blankslidt af ivrige hænder.

Brysterne testet

fyens.dk udsendte prøvede de noget kolde bryster af torsdag eftermiddag - og sidder nu på sit hotel og venter på heldet... Og et spændende speedway-Grand Prix lørdag aften.

Råd til Nicki Pedersen: Rør ved brysterne!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce