Landstræner Jan Pytlick mente, at tyrkerne fik for let spil i angrebet. Han tror dog stadig på samlet dansk sejr trods nederlaget på 24-25.
Han havde sat næsen op efter en sejr i Ankara, og derfor var landstræner Jan Pytlick heller ikke helt tilfreds, da han talte med DR Sporten efter det danske EM-kvalifikationsnederlag på 24-25 til Tyrkiet.

- Vi havde regnet med at vinde, så lidt skuffet er jeg. Men et nederlag på ét mål er et udmærket resultat at komme hjem med. Jeg tror stadig, at vi kan gøre det færdigt på hjemmebane, lød landstrænerens umiddelbare kommentar til nederlaget, som efter fynboens mening skyldtes, at det danske forsvarsspil ikke var godt nok.

- Vi dækkede for dårligt. Der var alt for mange kiks i forsvaret, og det skal rettes til. De var meget hurtige på fødderne, og vi var for defensive. Vi skal møde dem højere oppe, sagde Pytlick til tv-stationen.

Returkampen spilles på fredag i NRGi Arena i Århus. Holdet med den bedste samlede målscore kvalificerer sig til EM i Makedonien i december.

Mere om emnet

Se alle
GOG-køb i flot gennembrud

GOG-køb i flot gennembrud

Kamilla Kristensen havde forventet sejr

Line Jørgensen overstrålede alle