Pytlick tester stortalent på landsholdet


Pytlick tester stortalent på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U19-profilen Anne Mette Hansen er med, når håndboldlandsholdet samles sidst på måneden.

Den talentfulde skytte Anne Mette Hansen er med i den trup på 22 spillere, som håndboldlandstræner Jan Pytlick har udtaget til en landsholdssamling i Roskilde sidst på måneden.

Anne Mette Hansen, der spiller for 1. divisions tophold Ajax, var blandt de store profiler, da det danske U19-landshold i sommer vandt EM-bronze på hjemmebane.

Her brillerede venstrebacken blandt andet med en "Mikkel Hansen-scoring" direkte på frikast, ligesom hun leverede 11 mål, da Norge blev slået i bronzekampen.

Nu får hun altså chancen for at fortsætte de gode takter for øjnene af landstræneren, når truppen samles 21.-28. oktober op til EM-kvalifikationskampene mod Østrig og Litauen.

Til de kampe skal truppen dog barberes ned til 16 spillere.

- Det er en god og stærk trup, som jeg glæder mig til at arbejde med i Roskilde, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

- Kampen mod Østrig er en nøglekamp, som vi har stort fokus på. Vi spiller kampen på hjemmebane i Roskilde og har brug for et godt resultat for at få det bedst mulige udgangspunkt i puljen, hvor Ukraine er vores stærkeste modstander, lyder det.

Her er den danske landsholdstrup:

Målvogtere: Cecilie Greve, Søs Søby, Rikke Poulsen

Stregspillere: Susan Thorsgaard, Marianne Bonde, Mette Gravholt

Fløjspillere: Ann Grete Nørgaard, Maria Fisker, Mie Augustesen, Maibritt Kviesgaard, Trine Østergaard, Gitte Andersen

Bagspillere: Stine Jørgensen, Pernille Larsen, Sofie Strangholt, Anne Mette Hansen, Lotte Grigel, Kristina Kristiansen, Jane Schumacher, Line Jørgensen, Louise Burgaard og Camilla Dalby.

Pytlick tester stortalent på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce