Pytlick skal finde alternativer på stregen


Pytlick skal finde alternativer på stregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en erfaren spiller har sagt farvel til Jan Pytlicks landshold. Lene Lund er gravid og kan ikke være med ved EM på hjemmebane. Nye kræfter får chancen.

Han har efterhånden prøvet det at modtage landsholdsafbud en del gange det seneste år, og derfor var landstræner Jan Pytlick heller ikke videre rystet, da Viborgs stregspiller Lene Lund ringede for at fortælle ham, at hun på grund af graviditet ikke står til rådighed ved EM-slutrunden i Danmark og Norge i december.

- Der er ikke så meget andet at sige end til lykke. Det er jo godt for hende, men det betyder også, at landsholdet mister endnu en af sine rutinerede spillere. Jeg havde håbet på, at hun kunne være en del af truppen frem mod EM, så vi kunne få god konkurrence på stregpladsen. Men det betyder bare, at andre spillere rykker frem i hierarkiet og skal slås om pladserne, siger Pytlick.

FCM Håndbolds Susan Thorsgaard var med i opløbet om at komme med til sidste års VM i Kina, men det er ikke givet, at hun overtager Lene Lunds plads i truppen, ligesom Pytlick heller ikke har besluttet, om han vil have tre stregspillere med i truppen eller blot to.

- Vi skal i den kommende periode have fire stregspillere med i truppen, og så ser vi, hvordan tingene udvikler sig. Ud over Thorsgård står Marianne Bonde fra FCK Håndbold og Rikke Zachariassen fra Team Esbjerg også godt i billedet, men måske er der også andre, der kan komme i betragtning, siger Pytlick.

Pytlick skal finde alternativer på stregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce