Pytlick ser helst sæsonen slutte nu

Mie Højlund var tilbage på Odense-holdet i tirsdag og gjorde især i forsvar en god figur. Her aftaler Højlund - til venstre - en detalje med Kathrine Heindahl. Til højre forsvarsklippen Kamilla Larsen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Pytlick ser helst sæsonen slutte nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC kan bededagsaften vende hjem fra København med bronzemedaljer. Træner Jan Pytlick har efter første sejr over København arbejdet på at forbedre angrebsspillet over for Københavns 5-1-modtræk.

Håndbold: Odense HC går efter at bruge bededagen til at afvikle den sidste kamp i denne sæson.

Det vil være en realitet, hvis Odense HC blot kan få uafgjort i den anden bronzekamp mod København, der tirsdag tabte 22-28 i Odense Idrætshal.

København skal vinde for at fremtvinge en tredje bronzefinale, fordi det kun er point - og ikke målene - som tæller, når boet gøres samlet op.

- Det vil da være dejligt at slutte sæsonen med denne kamp. For når det store mål om at komme i finalen er glippet, sætter man naturligvis det næste mål, sagde Jan Pytlick til Sport Fyn efter torsdagens træning.

Odense-træneren peger på, at holdene har mødt hinanden masser af gange i sæsonens løb i diverse sammenhænge.

- Så ingen af holdene kan overraske hinanden rent taktisk. Jeg var naturligvis tilfreds med sejren og den generelle indsats forleden i første bronzekamp, men der er stadig ting, der kan forbedres.

- Til tider havde vi svært ved at løse det, når de gik over til 5-1-forsvaret, og det må arbejde på, sagde Pytlick, der havde Mie Højlund tilbage i tirsdags efter flere ugers pause på grund af en skadet tommeltot, men den holdt til kamp i tirsdags.

- Mie havde naturligvis meget ømhed efter kampen, men hun har trænet her torsdag og spiller fredag, slog Pytlick fast.

Fokus på angrebet

- Det er mest angrebsspillet vi har fokuseret på i træningen, fordi jeg vil mene, at hvis vi kan nå 26-27 mål, så bør vi kunne vinde på vores normalt stærke forsvar, som jo er godt indarbejdet, sagde Pytlick.

Odense-træneren er spændt på, om svenske Hanna Blomstrand er med igen efter en skade, og så var det unormalt, at den stærke højre back Anne Cecilie de la Cour ikke fik mere spilletid i 2. halvleg forleden, men det skyldtes næppe en skade, men mere en vis fejlprocent - eller måske taktiske hensyn. Backen kan dog til enhver tid hjemme i Frederiksberghallen eksplodere med dynamiske skud.

Jan Pytlick er klar i mælet:

- Jeg tror, at to faser bliver afgørende. Det gælder vores forsvarsspil og så kontraspillet, siger Jan Pytlick, der på en bededag gerne så holdet vende hjem til Odense med et sæt medaljer.

København tabte koncept

Københavns træner Claus Mogensen siger om den første kamp:

- Det, der bliver udslagsgivende, er, at vores spil falder fra hinanden ved stillingen 6-9, og derefter kommer vi bagud 14-10. Det er for dyrt at have så lang en periode, hvor vi ikke sætter bolden i kassen, siger træneren til klubbens hjemmeside.

- Vi spiller usammenhængende og skaber ikke nogen specielt store muligheder, hvilket betyder, at Odense får nogle kontramuligheder, og i den periode taber vi også lidt konceptet i forsvaret, og så får de for mange nemme mål.

- Jeg synes, vi frem til 6-9 spiller en rigtig god håndboldkamp, og selv om vi er bagud med seks mål i anden halvleg, så får vi arbejdet os tilbage og kommer tæt på. Når vi følger vores strategi, synes jeg, at vi gør det rigtigt godt, men det er der behov for, at vi gør over en hel kamp, siger Claus Mogensen og satser på at fremtvinge en tredje kamp i Odense.

København Håndbold-Odense HC

TV2 Sport kl. 19.00

Pytlick ser helst sæsonen slutte nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce