Pytlick er træt af Mortensen-farvel


Pytlick er træt af Mortensen-farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Jan Pytlick må endnu engang sige farvel til en rutineret landsholdsspiller. Det ødelægger holdets kontinuitet, siger han.

Frustrationen er tydelig hos håndboldlandstræner Jan Pytlick oven på meldingen om 30-årige Louise Mortensens karrierestop.

- Det er altså svært at blive ved med at miste disse rutinerede spillere. Det ødelægger vores kontinuitet, og i vores arbejde for at få de unge spillere frem har vi brug for nogle af de rutinerede på holdet, siger Jan Pytlick, der de seneste år har sagt farvel til rutinerede spillere som Katrine Fruelund, Josephine Touray, Rikke Skov og Henriette Mikkelsen.

- Hos herrerne har de en mand som Lars Christiansen med, som er 37 år - og den slags personer er meget vigtige på et hold. Generelt er det sværere at holde pigerne i gang lige så længe, men vi skal have nogle rutinerede, siger Pytlick, der kalder Louise Mortensens stop for et stort tab.

- Hun var en af dem, som virkelig havde flyttet sig meget. Vi så ved VM i Kina, hvilken stor betydning hun havde for det danske landshold, siger Pytlick.

Karrierestoppet kommer ikke som et chok for landstræneren. Han havde allerede et billede af, at det kunne gå den vej, og han blev ringet op af spilleren selv for et par dage siden og fik at vide, at beslutningen nu var truffet.

Jan Pytlick kender Louise Mortensens begrundelse, men kan ikke fortælle om den. Han slår fast, at hun i hans øjne havde fysikken til at fortsætte, selv om hun havde et knæ, som krævede lidt ekstra opmærksomhed.

- Det, jeg kan sige, er, at det undrer mig, hvordan Aalborg DH igen og igen ikke er stand til at holde på danske profiler. Lærke Møller, Karen Brødsgaard, Rikke Nielsen og nu Louise Mortensen er nogle af eksemplerne på det. Men de har valgt at satse svensk, og det, synes jeg, er ærgerligt for dem og for dansk håndbold, slår Pytlick fast.

Pytlick er træt af Mortensen-farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce