Pytlick: Stortalent skal testes med de bedste


Pytlick: Stortalent skal testes med de bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det unge backtalent Anne Mette Hansen er med i landsholdstruppen som en investering i fremtiden.

Landstræner Jan Pytlick havde en lille overraskelse med, da han tirsdag udtog de 22 spillere, der skal med i træningslejren frem mod EM-kvalifikationskampene mod Østrig og Litauen sidst på måneden.

Den unge venstreback Anne Mette Hansen imponerede ved U19-EM i sommer, og nu får hun altså i første omgang muligheden for at imponere A-landstræneren.

- Det handler jo om at få prøvet hende af. Om at få at se, hvad hun kan, når hun er sammen med landets bedste spillere. Hun var en stor profil ved U19-EM, og derfor er det spændende, hvad hun kan i dette selskab, siger Jan Pytlick.

Anne Mette Hansen spiller til daglig i Ajax København, der er blandt topholdene i den næstbedste række.

I første omgang skal hendes udtagelse ses som en investering i fremtiden, og hun står formentlig hverken nummer et eller to i køen til pladserne på holdet til EM-kvalifikationskampene.

- Nu må vi se, hvordan hun gør det til træning. At hun spiller i den næstbedste række, det gør ikke noget lige nu. Men det er klart, at på sigt er hun nødt til at komme op og spille og træne med de bedste, siger Jan Pytlick.

Årets højdepunkt for kvindelandsholdet er VM i Serbien i december, og landstræneren er tæt på at have sit hold klar.

- Jeg synes, jeg har et godt billede af, hvordan tingene skal se ud. Men der er nogle, der stadig går i kulissen, som kan komme i spil i forhold til et VM, siger Jan Pytlick.

En af dem er utvivlsomt målvogteren Sandra Toft, der er på vej tilbage fra en skade. Toft var Pytlicks førstemålmand ved EM sidste år, og landstræneren håber, at hun når at komme i form inden VM.

- Vi må se, hvor langt hun er fremme, når det kommer dertil. Lige nu spiller hun jo ikke, og det er svært at sige, hvornår hun bliver klar. Vi vil jo gerne have de bedste med, og Sandra er jo en af de rutinerede, lyder det fra landstræneren.

Landsholdet er samlet 21.- til 28. oktober.

Pytlick: Stortalent skal testes med de bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce