Profil er tvivlsom til nyt GOG-slag

GOG-målmandsparret Ole Erevik (tv.) og Frank Mikkelsen (th.) før en kamp i Skanderborg for lidt over et år siden. Erevik er tvivlsom til lørdagens opgør i netop Skanderborg. Foto: Karsten L. Sørensen

Profil er tvivlsom til nyt GOG-slag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmand Ole Erevik sad ude i hele det tabte opgør mod Sønderjyske, og det scenarie kan meget vel gentage sig på lørdag i den vanskelige udekamp mod Skanderborg Håndbold.

Håndbold: Forsvaret og målmand Frank Mikkelsen - og samspillet mellem forsvaret og Mikkelsen - var under niveau, da GOG i lørdags tabte hjemmekampen mod Sønderjyske med 30-33. Specielt i anden halvleg.

Frank Mikkelsen, der ellers har leveret stort i flere af GOG's kampe i efteråret, stod hele opgøret i Su'vi:t Arena i Gudme, fordi norske Ole Erevik kæmpede med en forstrækning i sit ene baglår.

Det gør Erevik fortsat. Og i en sådan grad, at nordmanden er tvivlsom til GOG's udekamp på lørdag mod Skanderborg Håndbold. Det bekræfter cheftræner Nicolej Krickau.

- Ja, det er tvivlsomt, om Ole bliver klar. Men jeg er sikker på, at Frank i givet fald stepper op i Skanderborg, lyder det fra Nicolej Krickau.

Stregspilleren Lars Hald slog hovedet mod gulvet i kampen og måtte støttes ud af banen. Men Hald meldes klar til mødet i Skanderborg.

Der venter GOG en svær opgave i den østjyske stationsby. Skanderborg Håndbold har været et af efterårets positive overraskelser i ligaen med en øjeblikkelig sjetteplads - altså inde i slutspilsfeltet (top-otte). I seneste hjemmekamp vandt Skanderborg 29-28 over Ribe-Esbjerg HH, og Skanderborg kan også på udebane - senest med en sejr på 27-25 over Champions League-fokuserede Skjern Håndbold.

Men i GOG føler man, at man er kommet godt videre fra nederlaget til Sønderjyske. Nicolej Krickau siger:

- Vi havde nogle rigtig gode træninger mandag og tirsdag, hvor fokus allerede var kontant på lørdagens kommende opgave.

Onsdag aften måtte topholdet BSV overraskende nøjes med uafgjort 27-27 ude mod KIF Kolding, mens Aalborg Håndbold på udebane tog en ventet storsejr på 33-23 over Lemvig-Thyborøn. Skjern Håndbold vandt - ligeledes på udebane - 26-22 over Nordsjælland Håndbold.

Profil er tvivlsom til nyt GOG-slag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce