Problemer i vente for Dalum


Problemer i vente for Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMGANG: Ujævn start med skader og ferie svækker forberedelserne hos 1. divisionsklubben
FODBOLD: Det vil som oftest være en oprykkers lod at få problemer i en ny række, men for Dalum kan strabadserne blive ekstra skrappe i begyndelsen.

Det frygter i hvert fald træner Johnny Hansen, fordi han i opstarten har måttet undvære flere stamspillere på grund af ferie og skader.

I går formiddag stillede det nye 1. divisionshold op ved eget vandtårn mod bysbørnene fra Næsby med en opstilling, der nok virker kompetent, men som måske skal ændres på flere pladser i sidste øjeblik før sæsonpremieren ude mod Frem om en uge.

Følgende spillere var således fraværende i går: Målmand Ulrik Lind, Martin Misser, Søren Christiansen, Carsten Larsen, Morten Bay, Simon Stasiak og Anders Rasmussen.

Bekymret over skader

Og selv om det også vidner om pæn bredde i truppen, så er Johnny Hansen bekymret.

- Det kan blive et problem i de første runder, at vi i træningskampene måske ikke har spillet med det hold, vi gerne vil bruge, sagde han i går.

Her fik de to småskadede Morten Panduro og Wassim El Banna begge spilletid - Panduro endda med to scoringer som resultat.

- Men især Wassim har store problemer med flere småskavanker lige nu, sagde JohnnyHansen.

Han var godt tilfreds med især 1. halvleg, hvor den nye styrmand Mikael Knudsen havde rigtigt godt fat om sagerne i forsvaret og ligner en kæmpe forstærkning for Dalum, mens Lars Jørgensen,Morten Panduro og Thomas Munk Larsen fordelte spillet godt midt på.

Næsby vendte kampen

Efter pausen havde Dalum i en periode chancerne til endeligt at lukke kampen efter Morten Panduros lob til 2-0, men Næsby viste sig skarpe i kunsten at vende forsvar til angreb og lægge så stort pres, at der opstår chancer, og det gav pote ved først Jesper Bengtsson og siden Christoffer Nielsen, så kampen sluttede 2-2.

- Vi skal bruge den sidste uge på at få noget hurtighed i benene, og det er jeg også fortrøstningsfuld overfor. Det skal vi nok nå, sagde Johnny Hansen.

Lars Jørgensen måtte i øvrigt også lade sig udskifte med en mindre skade i går.

Problemer i vente for Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce