Presset Werder-træner tilbyder at smutte


Presset Werder-træner tilbyder at smutte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 14 år i spidsen for Werder Bremen, er tiden måske ved at rinde ud for Thomas Schaaf.

Werder Bremens træner Thomas Schaaf vil ikke klamre sig til sit trænersæde, hvis klubledelsen mener, at der er brug for en ny træner for at få den skrantende storklub på ret kurs.

Efter nordtyskernes chokerende dårlige indsats og 0-3-nederlaget til Wolfsburg lørdag aften tilbød Schaaf for åben skærm at tage sit tøj og gå.

- Hvis jeg står i vejen, så træder jeg gerne til side. Det er overhovedet ikke noget problem, sagde Thomas Schaaf til Sky.

Schaaf er en institution i Werder Bremen, hvor han har været cheftræner siden 1999, men fyringsrygterne er taget til i de seneste uger i takt med, at Werder er drattet ned blandt Bundesligaens bundhold og nu må betragtes som nedrykningstruet.

Fire uafgjorte og fem nederlag er det bedrøvelige facit efter de seneste ni kampe, og der er kun fem point ned til Augsburg, som ligger på den 16.-plads, der giver playoff-kampe om at undgå degradering.

Thomas Schaaf er en markant profil i Werder Bremens historie. Han meldte sig ind i klubben som 11-årig ungdomsspiller i 1972 og har været der lige siden.

I 2004 var han som træner manden bag klubbens fjerde og seneste tyske mesterskab, men de senere år er resultaterne blevet dårligere.

Tidligere på sæsonen valgte Schaafs mangeårige samarbejdspartner, sportsdirektør Klaus Allofs, at skifte til Wolfsburg, og tyske medier spekulerer i, at det har svækket Schaafs position.

Presset Werder-træner tilbyder at smutte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce