Mario Balotelli og Andrea Pirlo er rejst med, men forventes ikke at starte inde i landskampen mod Danmark.

Den italienske midtbanestjerne Andrea Pirlo starter ikke inde i fredagens VM-kvalifikationskamp mod Danmark i Parken.

Det afslørede Italiens landstræner Cesare Prandelli på torsdagens pressemøde i Parken ifølge DR Sportens hjemmeside.

Prandelli fortalte, at det er planen, at Pirlo skal spille tirsdagens sidste VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Napoli.

Der var flere spørgsmål om, hvorvidt Mario Balotelli ville få spilletid i kampen. Prandelli fortalte, at "ultralydsbilleder" fra en skanning gjorde ham "bekymret", men at Balotelli kun forventes ude i to-tre dage.

Prandelli bekræftede dermed, at Balotelli døjer med en skade, og AC Milan-angriberen ligner dermed ikke en spiller, som er med mod Danmark.

Martin Jørgensen var tolk på pressemødet, og det var lidt pudsigt, eftersom Prandelli var træner for danskeren fra 2005 til 2010 i Fiorentina. Jørgensen spillede i Fiorentina fra 2004 til 2010.

Den italienske midtbanespiller Claudio Marchisio var også med på pressemødet, og det kunne indikere, at Juventus-spilleren starter inde mod Danmark.

Italien er allerede kvalificeret til VM-slutrunden i Brasilien næste år, så derfor kan Prandelli tillade sig at benytte nogle af reservespillerne.

Prandelli understregede dog også, at Italien vil tage kampen seriøst "af respekt for turneringen" og fordi, at en sejr vil give point til Fifas verdensrangliste, hvor Italien i øjeblikket er nummer fire.

Mere om emnet

Se alle
Spinkelt håb: Sådan kan landsholdet nå til VM

Spinkelt håb: Sådan kan landsholdet nå til VM

Stem her: Vinder Danmark i aften?

Før skæbnekamp: Fornuftigt fodboldvejr i Parken