Poulsens Juve-fremtid afhænger af trofæer

Juventus skal vinde nogle trofæer til klubbens støvede pokalskab, før Christian Poulsen tør skrive sig selv på holdkortet til næste sæson.
Foto: AP/POLFOTO

Poulsens Juve-fremtid afhænger af trofæer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske landsholdsspiller Christian Poulsen åbner op for et skifte fra Juventus til sommer. Det afhænger meget af, om Juventus vinder en titel i denne sæson.

Juventus skal vinde nogle trofæer til klubbens støvede pokalskab, før Christian Poulsen tør skrive sig selv på holdkortet til næste sæson. Den danske landsholdsspiller er langt fra sikker på, at opholdet i den italienske storklub bliver forlænget, hvis Juventus for andet år i træk ingen titler vinder. Både ledere, trænere og dyrt indkøbte nøglespillere som Poulsen vil i tilfælde af fiasko få langt sværere ved at få lov at blive i Italiens mest vindende fodboldklub.

- Jeg håber, at jeg kan blive i klubben frem til VM og få mine kampe i løbet af foråret, så jeg kan være helt skarp til sommer. Så må vi se allerede til sommer, hvordan situationen er i klubben. For at få forlænget mit ophold, afhænger det også af, om vi vinder nogle titler. Sidste sæson vandt vi ikke et eneste trofæ, siger Christian Poulsen.

Presset er uhyggeligt stort i Juventus, hvor der hurtigt ruller hoveder, når tingene ikke lykkes. Poulsen har heller aldrig følt så stort et forventningspres på sine egne skuldre siden sit skifte til Italien i 2008.

- Hvert år skal jeg gøre mig fortjent til at komme på holdet, når vi starter op. Man skal virkelig yde. Jeg synes, det er hårdt at være i en klub som Juventus. Yder jeg en dårlig kamp næste gang, så ryger jeg ud igen. Man skal være skarp hele tiden, for ellers står der andre spillere klar, forklarer Poulsen.

Danskeren har kontrakt med Juventus frem til sommeren 2012.

Poulsens Juve-fremtid afhænger af trofæer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce