Poul Sørensen favorit ved FM


Poul Sørensen favorit ved FM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BORDTENNIS: Poul Sørensen, OB, sidste års fynsmester, kan komme på hårdt arbejde, når den fynske batverden i morgen samles i Kerteminde til FM.

Tritons Ulrik Stein er på forhånd Sørensens største rival, men også Morten Hyrup Rasmussen, netop kåret som årets sportstalent på Fyn og lige hjemkommet fra stenhård træning i Kina, kan måske trænge sig på i kampen om FM-titlen, hvis ellers jetlaget er forsvundet.

Andre kandidater kan også dukke op i sidste øjeblik som "drive-in-spillere". Hvis Mogens Sonnichsen, der spiller i Tyskland, og Allan Bentsen, Triton - dansk toer efter Michael Maze - skulle finde vej til Amandas by, bliver der rigeligt at se til for Sørensen, Stein og Morten Hyrup. Absolut dark horse er også Triton-veteranen Carsten Jacobsen, der indtil nu kun er meldt til doubleturneringen, men måske lader sig lokke til endnu en tur med den øvrige elite.

Ingen Polk i single

På kvindesiden er den mangeårige fynske mester Charlotte Polk ikke tilmeldt i singlerækken, men kun i mixed-double sammen med Morten Hyrup. Et sidste øjebliks Polk-sats som singlespiller vil gøre hende til storfavorit.

Der kæmpes hele lørdagen i masser af rækker om de fynske titler, også på ungdomssiden, hvor juniortvisten mellem OB' s Rasmus Klein Døssing og Tritons Frederik Dalager kan blive interessant.

Et kuriosum kan indtræffe i mixeddouble, hvor Morten Hyrups far og mor, Asger og Inge Hyrup Rasmussen, er tilmeldt og nok ikke umiddelbart har tænkt sig at tabe til sønnike og makkerinde Charlotte Polk.

Poul Sørensen favorit ved FM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce