BORDTENNIS: Poul Sørensen, OB, sidste års fynsmester, kan komme på hårdt arbejde, når den fynske batverden i morgen samles i Kerteminde til FM.

Tritons Ulrik Stein er på forhånd Sørensens største rival, men også Morten Hyrup Rasmussen, netop kåret som årets sportstalent på Fyn og lige hjemkommet fra stenhård træning i Kina, kan måske trænge sig på i kampen om FM-titlen, hvis ellers jetlaget er forsvundet.

Andre kandidater kan også dukke op i sidste øjeblik som "drive-in-spillere". Hvis Mogens Sonnichsen, der spiller i Tyskland, og Allan Bentsen, Triton - dansk toer efter Michael Maze - skulle finde vej til Amandas by, bliver der rigeligt at se til for Sørensen, Stein og Morten Hyrup. Absolut dark horse er også Triton-veteranen Carsten Jacobsen, der indtil nu kun er meldt til doubleturneringen, men måske lader sig lokke til endnu en tur med den øvrige elite.

Ingen Polk i single

På kvindesiden er den mangeårige fynske mester Charlotte Polk ikke tilmeldt i singlerækken, men kun i mixed-double sammen med Morten Hyrup. Et sidste øjebliks Polk-sats som singlespiller vil gøre hende til storfavorit.

Der kæmpes hele lørdagen i masser af rækker om de fynske titler, også på ungdomssiden, hvor juniortvisten mellem OB' s Rasmus Klein Døssing og Tritons Frederik Dalager kan blive interessant.

Et kuriosum kan indtræffe i mixeddouble, hvor Morten Hyrups far og mor, Asger og Inge Hyrup Rasmussen, er tilmeldt og nok ikke umiddelbart har tænkt sig at tabe til sønnike og makkerinde Charlotte Polk.