Pontus tager et halvt år i OB


Pontus tager et halvt år i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PRØVER: Den svenske midterforsvarer vil ikke binde sig til en længere kontrakt
FODBOLD: Så faldt det på plads. 23-årige Pontus Segerström skrev under med OB.

Men hvor klubben gerne ville have knyttet svenskeren til sig i længere tid, så foretrak han en kontrakt, der kun gælder året ud.

- En af forklaringerne er, at min kæreste studerer i Stockholm, og det kan ikke lade sig gøre for hende at flytte studium, siger Pontus Segerström efter træningen i går eftermiddags i Ådalen.

- Nu prøver jeg at se, hvordan det går i Danmark, og så må vi forhandle til vinter om en eventuel kontraktforlængelse.

Han kommer fra Brommapojkarna i den næst-bedste svenske række, hvor han i øvrigt også kun havde kontrakt for resten af året.

- Det bliver selvfølgelig noget af et spring fra Superettan til den danske Superliga, men jeg håber, jeg kan klare det. Jeg er i hvert fald kommet her for at spille mig på holdet, siger Pontus Segerström, som også er spændt på at skifte den semiprofessionelle tilværelse i den næstbedste svenske række ud med at prøve sig af som fuldtidsprof.

Tæt på Djurgården

Han var faktisk i vinterens løb ved at tage et spring opad.

- Jeg var tæt på at skrive kontrakt med Djurgården, men vi kunne ikke blive enige, fortæller den nye OB'er.

- Jeg glæder mig til at prøve at spille i Danmark. Der spiller man mere teknisk betonet fodbold, og det passer mig godt, siger OB's nye forsvarer.

Imens kan man så spekulere over, om Segerström lynhurtigt bliver kastet for løverne - eller ulvene - når OB lørdag skal til topopgør i Herning mod FC Midtjylland.

Næsten alle tænkelige konstellationer blev prøvet af under træningen, og i den afsluttende træning 11 mod 11 spillede Pontus Segerström sammen med Steen Nedergaard i det ene midterforsvar og Jacob Gregersen sammen med karantæneramte Jan Sønksen i det andet.

Men det er vist for tidligt at udlede noget af det.

- Han når at træne med os tre gange, inden kampen mod Midtjylland, og det er ikke meget, siger OB's cheftræner, Troels Bech.

- Havde det været Rio Ferdinand - hvis han altså ikke havde haft karantæne - så havde det ikke været noget problem at sætte ham på holdet efter bare tre træninger, tilføjer Bech med et smil.

- Vi har hentet Pontus Segerström, fordi det er en spiller med perspektiver i, og jeg bliver skuffet, hvis ikke han kommer på Superligaholdet i løbet af efteråret, siger Troels Bech, der glæder sig over, at OB er gået fra at have en af ligaens smalleste trupper til at have en af de bredeste.

Tager det roligt

Pontus Segerström selv tager det også stille og roligt.

- Jeg er jo først lige kommet til klubben. Men jeg synes, der er blevet taget rigtig godt imod mig, siger han.

Kontrakten med Pontus Segerström bærer naturligvis ved til bålet om, at Jacob "Gaxe" Gregersen er på vej væk fra OB.

Gregersen selv havde ikke lyst til at udtale sig.

Men efter træningen kunne man iagttage cheftræner Troels Bech i en længere samtale med Jacob Gregersens kæreste, hvor "Gaxe's" p.t. noget anstrengte forhold til OB vist blev endevendt.

Inden en ikke helt almindelig sen onsdagstræning endte med et af de mere spøjse indslag, da en dyngvåd Steffen Højer kom sjoskende.

Han var simpelthen svømmet over åen efter en vildfaren bold. Og det var da vist meget godt, det ikke skete, mens de royale sejlede forbi!

Pontus tager et halvt år i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce