Pontus kastes for ulven


Pontus kastes for ulven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CHOK: "Gaxe" kun med i truppen, fordi Fernando Derveld melder fra - debut til svensker
FODBOLD: De to trænere Troels Bech og Klavs Rasmussen smider hovederne i løkken med en bemærkelsesværdig disposition før eftermiddagens tv-brag i Herning.

Den 23-årige svenske stopper Pontus Segerström smides direkte ind i startopstillingen ved siden af Steen Nedergaard i midterforsvaret blot tre dage efter, at svenskeren har sat sine fødder i Ådalen.

Til gengæld skulle Jacob "Gaxe" Gregersen have haft en total friweekend, erfarer Stiftstidende.

Derveld ude

Men da Fernando Derveld næppe spiller af dybt personlige og private årsager, er Gregersen alligevel indkaldt til truppen som gardering.

Gregersen har stadig ingen kommentar til sin situation i klubben, men at han ikke kommer i betragtning til en stopperplads, når Jan Sønksen har karantæne og Michael Hemmingsen er langtidsskadet, er skriften på væggen for Gregersen i den fynske klub.

Cheftræner Troels Bech bekræfter, at OB ikke er nervøs for at bruge Pontus Segerström fra start i dag.

- Han kommer lige fra den svenske turnering, der er i fuld gang. Pontus er allerede i højt gear, og vi har vidst, at han han før eller siden vil være klar til kamp, og det kan så blive før tiden, siger Troels Bech til Stiftstidende.

Anfører i Sverige

Segerström kommer fra anførerhvervet hos midterholdet Brommarpojkarna i Supperettan (næstbedste række).

- I forvejen vil vort forsvar mod Midtjylland være med folk i nye roller, så det betyder ikke alverden, at Pontus også er ny. Han er en gevinst, fordi han indordner sig rent taktisk og ikke spiller så meget på intuitionen, mener Bech.

Om Gregersen siger chef-træneren:

- Som udgangspunkt konkurrerer han på lige fod rent sportsligt med de øvrige under de nuværende vilkår. At han ikke har været med, har intet med de seneste skriverier at gøre.

Fatalt spillermøde

Jacob Gregersen fik et formdyk i foråret og efter pokalkampen hjemme mod FCK - Gregersen var involveret i to scoringer - blev han sat af.

Efter kampen var der internt spillermøde, hvor "Gaxe" ifølge Stiftstidende oplysninger meddelte, at han havde svært ved at spille sammen med anfører Michael Hemmingsen og Steen Nedergaard.

"Gaxe" mente, at de to veltjente OB-veteraner i for høj grad "hypper deres egne kartofler" i forsvarsspillet.

Gregersen savner ånden fra Farum, hvor spillerne er rede til "at dø for hinanden" og hvor stemningen i omklædningsrummet og til træning er mere bramfri og højrøstet.

Pontus kastes for ulven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce