Polske klubber jagter Nicki P.


Polske klubber jagter Nicki P.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NY KLUB?: Nicki Pedersen forhandler i dag om et klub- skifte i Polen. Hans nuværende klub er også klar til at forlænge

SPEEDWAY: Nicki Pedersen får ikke problemer med at finde en polsk klub at køre for i den kommende sæson, selv om hans kontrakt med Zielona Gora er udløbet.

I dag skal fynboen til forhandlinger i Hamburg med nyoprykkerne fra Gdansk, der gerne vil have fat i danskeren. Zielona Gora har også vist interesse i at fortsætte samarbejdet, selv om forholdet ikke var varmt sæsonen gennem, og Zielona Gora til sidst gjorde brug af Lee Richardson i stedet for Nicki Pedersen for at spare penge.

- Vi har fået to tilbud fra min tidligere klub, men vi er ikke helt enige, siger Nicki Pedersen, der derfor tager til dagens forhandlinger i Hamburg med åbent sind.

- Jeg ved ikke rigtig, hvad de har tænkt, men vi tager en dialog og ser, hvad de vil give. Det er klart, at vi ser på, hvor økonomien er bedst. Det er også vigtig, at vi finder en klub, hvor der er penge til en hel sæson. Jeg går mest efter, hvad jeg kan få ud af det økonomisk, og hvor mange penge klubberne har. Jeg vil for eksempel ikke køre i Zielona Gora, hvis de ikke har nogen penge, siger Nicki Pedersen.

Samme kaliber

Selv om han i år måtte tage til takke med en femteplads i den samlede VM-stilling og afgive titlen som verdensmester til Jason Crump, har han ikke fået sværere ved at få de rigtige aftaler hjem.

- Det synes jeg egentlig ikke, for jeg har været en bedre speedwaykører i år, end jeg har været tidligere. I og med jeg har været verdensmester, kan man få toppen af kransekagen, men der er da nogen, der prøver og sige, at når jeg ikke er verdensmester mere, trækker jeg ikke så mange tilskuere. Men jeg er stadig i samme kaliber og har fået mere erfaring, slår Nicki Pedersen fast.

Polske klubber jagter Nicki P.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce