Piil tror ikke på start i morgen


Piil tror ikke på start i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KNÆSKADE: Jakob Piil frygter, at også de Olympiske Lege ryger sig en tur
CYKLING: Jakob Piil virker som en færdig mand i årets Tour de France.

I går kom han i mål som den absolut sidste på etapen fra Carcassonne til Nimes med stærke smerter i det venstre knæ.

- Hvis jeg ikke har det bedre tirsdag, så er der ingen grund til at starte, sagde Jakob Piil i målområdet.

- Etapen er så hård, at jeg ikke kan se en mening med det, for jeg kan ikke bidrage med noget til holdet. Og der er trods alt løb efter Tour de France, sagde Jakob Piil.

Skaden opstod på kongeetapen i Pyrenæerne lørdag, hvor fynboen efter blot omkring 50 kilometers kørsel overstrakte det venstre knæ, da kæden sprang over. Uheldet betød, at en gammel knæskade fra etapeløbet Paris-Nice sprang op, men hvor han i Paris-Nice stod af med det samme, kørte han lørdag 150 kilometer, hvor han reelt kun trådte med det højre ben.

Nu er der så en hviledag, men Jakob Piil ser ikke de store muligheder for at komme sig.

- Jeg skal scannes hurtigst muligt for at finde ud af, hvad der præcist er i vejen, men uanset hvad, så skal benet have ro. Lige nu er der ikke grund til at køre løb, for det kan jeg ganske enkelt ikke, sagde Jakob Piil, der havde store forhåbninger til Danmark Rundt og OL i Athen, der begge køres i august.

Forhåbninger, der måske er urealistiske nu.

- Knæet er dårligere nu, end det var i Paris-Nice, og dengang tog det to ugers pause og en måneds genoptræning. Det vil være et mareridt for mig, hvis det er tilfældet igen, sagde Jakob Piil.

Formen ellers fin

Tour de France har været en stor succes for danskeren på trods af, at han endnu ikke har vundet en etape. Angrebslysten har været større end nogensinde, og udbrudsforsøgene talrige. Derfor var han også ekstra bitter i målet, velvidende at søndagens etape, hvor et større udbrud let fik hul til et mat hovedfelt, lige havde været noget for ham.

- Hvis det ikke havde været for knæet, så havde jeg kørt som død og helvede. Min form er kanon, men når man kun kan træde med ét ben, så er det svært, sagde Jakob Piil, som ikke ville stå af i løbet af dagen.

- Det her er Tour de France, og derfor bliver man ved, sagde Jakob Piil.

Piil tror ikke på start i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce