Piil frygter stop


Piil frygter stop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Piil frygter, at dagens etape mellem Carcassonne og Nimes bliver hans sidste i dette års Tour de France. En knæskade, der brød op på gårsdagens bjergetape til Plateau de Beille, plager danskeren så meget, at han ikke tror på, han kan gennemføre søndagens 192 kilometer.

- Jeg kører, til jeg bliver sat, men jeg håber da, at etapen udvikler sig så positivt for mig, at jeg kan komme igennem, men jeg tør ikke spå om, om jeg er i løbet i morgen, sagde Jakob Piil før starten i Carcassonne.

På lørdagens kongeetape i Pyrenæerne kammede hans kæde over, så han overstrakte sit ene knæ, hvilket betød, at en gammel skade blev revet op.

- Da jeg fik den i Paris-Nice, stoppede jeg med det samme, men i går kørte jeg 150 kilometer med en fod. På det sidste bjerg trak jeg udelukkende med venstre ben, sagde Jakob Piil.

Han er ikke den eneste, der er tvivlsom til at gennemføre etapen. Bobby Julich, der frygtede et håndledsbrud, startede dagens etape med hånden bundet ind, men behandler Ole Kåre Føli betegnede det som 50/50, om amerikaneren kommer i mål.

Piil frygter stop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce