Peter Schmeichel ser 'Bæstet' som VM-emne


Peter Schmeichel ser 'Bæstet' som VM-emne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Schmeichel mener, at fodboldmålmanden Brian "The Beast" Jensen har kvaliteterne til at blive tredjemålmand for Danmark ved VM i Sydafrika til sommer.

Kampen om pladsen som Danmarks tredjemålmand ved VM i fodbold er helt åben. Og blandt kandidaterne bør være Brian Jensen alias "The Beast" fra engelske Burnley.

Det mener Danmarks største målmand gennem tiden, Peter Schmeichel, der i lighed med andre betragter Thomas Sørensen og Stephan Andersen som sikre målmandskort i landstræner Morten Olsens VM-trup.

Tredjevalget er et mere åbent spørgsmål, vurderer den tidligere Manchester United-målmand, som to gange blev kåret som verdens bedste.

- Der er rigtig mange om den sidste plads. Nu ved jeg ikke, om Morten tænker langsigtet, men jeg havde lidt ondt af Brian Jensen over, at han ikke var med i truppen til Portugal-kampen, siger Peter Schmeichel til onside.dk.

- Han havde så Kim Christensen med. Ham har jeg ikke set spille, men det har Morten så. Men Brian Jensen bliver ved med at spille godt, og et eller andet sted så skal han også i betragtning til VM, siger Schmeichel.

Den nuværende tv-vært mener, at FC Københavns Jesper Christiansen ikke kan komme i betragtning til VM, hvis Johan Wiland holder ham ude af FCK-målet i foråret.

- Morten Olsen kan ikke udtage Jesper Christiansen, hvis han sidder på bænken i FCK. Der er andre om buddet. Kim Christensen, Kevin Stuhr og Brian Jensen, som har spillet supergodt, siger Schmeichel.

Brian Jensen har følt sig forbigået af Morten Olsen, der ikke har udtaget den 34-årige målmand trods gode præstationer i Premier League.

Blandt andet har Brian Jensen udtalt, at der formentlig er større chance for, at Peter Schmeichel gør comeback, end for at han selv kommer med til VM.

Peter Schmeichel ser 'Bæstet' som VM-emne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce