Peter Sand vil til Danmark igen


Peter Sand vil til Danmark igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Han er måske manden, der kan hjælpe OB med tiden, hvis fynboerne går helt scorings-kolde efter et salg af Miti til ørkenens sønner.

32-årige Peter Sand fremkalder stadig hvisken, når han som en tro kopi af sin tvillinge-bror Ebbe varmer op som før en Bundesliga-kamp for Schalke 04.

Men i Gigantium i Aalborg og i den norske Tippeliga spiller han altså for Stabæk. Med succes.

- I første omgang ville jeg jo helst have været til tysk eller engelsk fodbold. Men jeg er glad for, at jeg kom fri af Barnsley. Min familie og jeg har virkelig fundet os godt til rette i Stabæk. Jeg mener, at danskerne undervurderer den norske liga på grund af alt det Drillo-snak, siger Peter Sand til Stiftstidende.

- Faktisk har vi i Norge nu mulighed for at udvikle langt flere teknisk baserede spillere end før, fordi vi har så mange kunststofbaner at træne på vinteren over. I Stabæk lægger vi vægt på at holde bolden langs jorden, tilføjer Sand, der hele efteråret har spillet angriber i et 4-4-2-system efter en periode som central midtbanespiller.

- Jeg er den spids, som går ned og møder bolden, bruger mine kræfter og sørger for at komme ind i boksen, tilføjer Sand og lyder som en mand, der kunne kopiere Miti - til en vis grad. Rent teknisk er zambieren nok en cru bedre.

- Jeg har kontrakt i Stabæk kalenderåret ud og skal vel snakke fremtid til sommer. Men jeg har to gode år tilbage i mig endnu og vil gerne slutte det sidste år i Superligaen.

Mens Torben Storm var sportschef i OB, var han tæt på at hente Peter Sand til Ådalen, men på målstregen blev det i stedet FC Midtjylland, der fik glæde af et Sandt arbejdsraseri.

- Jeg skylder midtjyderne meget. De gav mig gennembruddet i Superligaen, tilføjer Sand før sin tredje sæson i Tippeligaen.

Peter Sand vil til Danmark igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce