Peter Kildemand på podiet - igen

Peter Kildemand tog sig - som her for Team Fjelsted - også i slovenske Krsko lørdag aften et par sejrsrunder på baghjulet.

Peter Kildemand på podiet - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung fynbo treer i Slovenien. Nicki Pedersen mistede sin andenplads i den samlede VM-stilling

Både Peter Kildemand og Nicki Pedersen kørte sig finalen ved lørdag aftens speedway-grandprix i Krsko, Slovenien, men det blev "kun" til én fynbo på podiet, nemlig Kildemand som treer. Greg Hancock og Tai Woffinden satte sig på de to første pladser.

Greg Hancock og Nicki Pedersen taler ikke sammen efter Hancocks overfald på fynboen i den svenske eliteserie tidligere på sæsonen, og i Slovenien må det have ærgret Nicki Pedersen, at han blev overhalet af netop Hancock på andenpladsen i den samlede VM-stilling. Woffinden har 127 point på førstepladsen, Hancock 102 point og Nicki Pedersen 98 point.

Peter Kildemand vandt grandprixet i Horsens for 14 dage siden og erobrede altså en tredjeplads i Krsko. Team Fjelsted-kaptajnen er ved - fra en plads som 1. reserve - at køre sig ind i den top-otte, der giver adgang til næste års VM-serie. Med tre grandprixer tilbage i sæsonen er Kildemand 13 point efter top-otte.

Hvis ikke fynboen når top-otte, får seriens arrangører efterhånden meget svært ved ikke at tildele fynboen et permanent wildcard til 2016. Kildemand har slået sig igennem i VM-sammenhæng.

Michael Jepsen Jensen har helt tabt VM-formen.

Greg Hancock dedikerede sin sejr til Darcy Ward, der sandsynligvis bliver invalid efter et alvorligt styrt. Den unge australier ligger bundet til en sygeseng i England.

- Jeg fik tårer i øjnene, da du dedikerede sejren til mig, skrev Darcy Ward/hans hjælpere for ham på twitter sent lørdag aften.

Peter Kildemand på podiet - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce