Peter Kildemand med igen hos Fjelsted

Peter Kildemand i front for Team Fjelsted inden sæsonpremieren mod Holstebro for en måned siden. Kildemand er efter et styrt for tre uger siden igen klar til at køre for Fjelsted onsdag ude mod Slangerup. Foto: Peter Leth-Larsen

Peter Kildemand med igen hos Fjelsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Fjelsted er tilbage i noget nær stærkeste opstilling i udematchen mod Slangerup, hvor Fjelsteds Frederik Jakobsen skal dyste mod den stærkt kørende VM-kollega Michael Jepsen Jensen.

Speedway: Kaptajn Peter Kildemand er klar til at køre speedway igen efter at have været ude med en hjernerystelse efter et styrt i et løb i Sverige for tre uger siden. Kildemand er med for Team Fjelsted i onsdagens ligamatch på udebane mod Slangerup.

- Peter har kørt løb i Polen og tirsdag aften i Sverige, så han er klar, siger Team Fjelsteds sportschef, Morten Svendsen.

En anden af Fjelsteds fynske profiler, 20-årige Frederik Jakobsen, er også med igen. Han var ikke med i den seneste match, hvor det blev til nederlag 43-40 ude til Region Varde. Her var Frederik Jakobsen optaget af hold-VM, hvor han var en af de tre danske kørere. Frederik Jakobsen kom som U21-kører i aktion i finalen i Wroclaw i Polen i lørdags, hvor han fik lov til at køre de to sidste heat for Danmark i stedet for en svagt kørende Kenneth Bjerre.

- Jeg tror, det har givet Frederik et boost at være med i det selskab. Godt nok scorede han ingen point i sine to heat, men det må være fedt for sådan en knægt at få lov til at være med på det niveau, siger Morten Svendsen.

Frederik Jakobsen er Fjelsteds førstekører onsdag aften, og han kommer til at få en direkte duel med sin landsholdkammerat fra i lørdags, Slangerups førstemand Michael Jepsen Jensen, der kørte alle Danmarks point hjem i Wroclaw.

- Jeg har ikke set Michael Jepsen Jensen køre så godt i flere år. Det har han forhåbentlig glemt igen onsdag aften, siger Morten Svendsen med et smil.

Anders Thomsen, finske Tero Aarmio og Christian Thaysen er de øvrige Fjelsted-kørere i onsdagens match.

De regerende danmarksmestre fra Fjelsted er på andenpladsen med ni point, heraf to bonuspoint, mens Slangerup er på fjerdepladsen med seks point.

- Slangerup er stærke på hjemmebane, men vi plejer at gøre det fornuftigt i Slangerup, siger Morten Svendsen, der er godt tilfreds med udbyttet af de første fem matcher.

- Vi er ikke udråbt som favoritter før sæsonen, men vi har det gjort godt indtil videre, siger Morten Svendsen.

Peter Kildemand med igen hos Fjelsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce