Peter Gade overrasket over nederlag


Peter Gade overrasket over nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en overrasket og skuffet Peter Gade, der kunne se tilbage på sit nederlag i semifinalen i Copenhagen Masters. Et resultat, Gade ikke havde set komme.

Den danske badmintonkonge Peter Gade røg overraskende ud af Copenhagen Masters efter at have tabt til Dicky Palyama fra Holland. Dét til stor overraskelse for den nidobbelte Masters-vinder selv.

- Jeg er selvfølgelig rigtig træt af at tabe i dag. Det havde jeg bestemt ikke regnet med. Jeg havde ikke en særlig god dag. Jeg kæmpede og forsøgte at komme ind i kampen, men jeg havde åbenbart bare ikke, hvad der skulle til, siger Peter Gade.

- Jeg må også acceptere, at kroppen nogle gange ikke vil det, som jeg vil - og i dag var en af de dage. Det er sjældent, at jeg har sådan en dag, men det sker, og sådan er det, siger slukøret Peter Gade.

Set i bakspejlet erkender Peter Gade, at kampen tilhørte sin hollandske udfordrer.

- Dicky Palyama spiller en fantastisk kamp. Det er klart det bedste, han nogensinde har spillet mod mig. Han tager nogle gode chancer og nogle kloge valg og formår derved hele tiden at komme foran. Det bliver ikke rigtig mit spil, og jeg formår ikke at komme med modsvar. Han er god til at bryde min rytme og stor kredit til ham for det, siger Gade.

Med nederlaget får Peter Gade nu ikke mulighed for at genvinde sin førsteplads i turneringen.

- Jeg er selvfølgelig rigtig træt af, at jeg ikke skal spille finale i morgen, men jeg har vundet turneringen ni gange før, så jeg overlever nok, afslutter Gade.

Det er kun anden gang på fjorten år, at Peter Gade taber til en spiller fra Europa. Sidste gang var det også Dicky Palyama, der blev hans overmand.

Peter Gade overrasket over nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce