FC Midtjylland og træner Erik Rasmussen afsluttede fire års samarbejde med sølv, da midtjyderne lørdag besejrede FC Nordsjælland med 3-0.
Erik Rasmussen fik den perfekte afsked med FC Midtjylland, da han lørdag så sit mandskab vinde 3-0 på Farum Park over FC Nordsjælland. Med sejren sikrede midtjyderne sig samtidig klubbens andet sæt sølvmedaljer i Rasmussens regeringstid, som også har budt på bronze en enkelt gang.

Og det blev tæt på en eventyrlig afsked for 47-årige Rasmussen. Ude på bænken måtte han således gennem en hel del pinsel, før forløsningen kom kort før pausen i form af Kolja Afriyies hovedstødsscoring til 1-0. Den blot fulgt op af scoringer fra Danny Olsen og indskiftede Jude Nworuh, og foran 3-0 betød det knap så meget, at de andre sølvkandidater fra FC København vandt med 3-1 i Parken over Lyngby.

Mens glæden var stor hos FC Midtjylland, så sluttede FC Nordsjælland sæsonen langt fra målet om en placering i top fem. Trods det magre pointudbytte især i foråret kan nordsjællænderne med stor sandsynlighed glæde sig over en plads i Uefa Cuppen i kraft af en fairplay-plads.

Mere om emnet

Se alle

Tak og farvel i Parken

Horsens: Kent Nielsen er ikke til salg

Eklund: Der skal arbejdes hårdt