Perez slæber Ajax i retten


Perez slæber Ajax i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske fodboldspiller Kenneth Perez vil ikke finde sig i degraderingen i Ajax Amsterdam og indbringer derfor klubben for den hollandske fodboldret.

Kenneth Perez vil ikke finde sig i den behandling, han har fået i Ajax Amsterdam, hvor han ikke længere er en del af førsteholdstruppen. Den danske landsholdsspiller vil derfor indbringe sin arbejdsgiver for den hollandske fodboldret for at få lov til at træne på højeste niveau i Ajax.

Kenneth Perez fik dommen mandag, da Ajax' nye træner Marco van Basten sorterede danskeren og en række andre spillere fra til den trup, der skal kæmpe om mesterskabet i den kommende sæson. I stedet fik danskeren at vide, at han fremover skal træne med klubbens ungseniorhold. Men det vil han ikke finde sig i.

- Derfor bringer Perez Ajax for den hollandske fodboldret, for at kunne kræve sin ret til øjeblikkeligt at arbejde og træne på højeste niveau i Ajax, meddeler danskerens agentfirma First Artist fredag i en pressemeddelelse.

Landsmanden Dennis Rommedahl har også fået at vide, at han ikke har udsigt til megen spilletid i den kommende sæson. Modsat Perez så træner kantspilleren fortsat med førsteholdet i Ajax.

Perez slæber Ajax i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce