Flere fodboldeksperter melder sig i koret, der vil have Christian Eriksen med i VM-truppen.
Fodbold: Tirsdag offentliggør landstræner Morten Olsen truppen til træningslandskampen mod Østrig. Og den 18-årige eks-OB’er Christian Eriksen, der har stor succes i Ajax Amsterdam, burde være med blandt Olsens navne. Det mener blandt andre den tidligere landsholdsspiller Per Frimann.

Christian Eriksen er dog næppe med på listen, når Morten Olsen i dag offentliggør, hvilke spillere han har udtaget til træningskampen mod Østrig den 3. marts. Christian Eriksen er nemlig allerede udtaget til U19-landsholdets kamp samme dag mod Østrig.

Men hvis det stod til DR’s fodboldekspert Jan Kalborg, var Christian Eriksen allerede blevet rykket op fra ungdomslandsholdet.

- Hvis valget står mellem SAS Liga-spillere og Christian Eriksen, vil jeg foretrække Ajax-talentet. Han har kampe i benene og har virkelig imponeret på et højt teknisk niveau, siger Jan Kalborg til Ekstra Bladet.

- Han bør med til VM

Den tidligere landsholdsspiller Per Frimann er heller ikke i tvivl om, at Christian Eriksen med en fortid i Middelfart og OB er hastigt på vej mod A-landsholdet.

- Hvis Eriksen fortsætter sin udvikling, bør han med til VM i Sydafrika. Vi så det i 1998, da en ung Martin Jørgensen kom med. Vi så det igen i 2004 (ved EM i Portugal, red.), hvor Thomas Kahlenberg var ung og uprøvet, siger Per Frimann til Ekstra Bladet.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Arsenal-stjerne: Få fat i Eriksen

Arsenal-stjerne: Få fat i Eriksen

Eriksen skaffer OB ti millioner

Eriksen skaffer OB ti millioner

Eriksen seksdobler sin løn

Eriksen seksdobler sin løn