Pengene findes i Gudme

Om fem år skal GOG igen spille med om medaljer, så de glade stunder fra fortiden kan opleves.
Foto: Jørgen Hansen

Pengene findes i Gudme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysten til tophåndbold findes stadig i Gudme, hvilket møde i aftes klart afslørede. GOG vil Sydfyn og ikke Odense eller Faaborg.

Det gror stadig i Gudme. Knap var det gamle selskab, konkursramte foretagende, dødt, før et nyt voksede ud af den sydfyske muldjord. Med det knap så mundrette navn GOG 2010 A/S skal tophåndbolden genrejses.
 
I aftes var der indkaldt til stormøde i den fynske håndboldhovedstad og det stod hurtigt klart, at viljen til at genrejse detroniserende GOG var stor.
 
Pludselig var der nemlig tegnet aktiekapital på godt én million kroner. Måle ter to millioner kroner inden 17. marts. Der var også solgt en sponsorpakke for de kommende fire måneder med blandt andet en tur til tysk håndbold og en GOG-testimonial kamp for små 200.000 kroner - godt en tredjedel af målet.

GOG = Gudme

Initiativtagerne til det nye selskab og flere blandt de godt 100 fremmødte, potentielle investorer og sponsorer ved mødet i Gudmehallerne i aftes var klare i deres melding om, at "GOG vil selv."

Vejen til storhed går gennem Gudme, og muligvis Svendborg, men bestemt ikke via Odense eller Faaborg, det slog Steffen Larsen, ivrig initiativtager til det projekt, fast flere gange:

- Min personlige mening er, at vi ikke skal kigge ind mod Odense. Dér er OB nummer ét, og det vil de altid være. Og vi i GOG ønsker ikke at være nummer to, slog Steffen Larsen fast.

Forholdene er anderledes nu. Alligevel satser GOG på oprykning fra 2. til 1. division i næste sæson, mens man har afsat to år før spring til den bedste række skal tages.

Pengene findes i Gudme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce