Penge på vej til HB Køges oprykkere

Glade HB Køge spillere efter at oprykningen var en realiet, tirsdag.
Foto: Anders Brohus/POLFOTO

Penge på vej til HB Køges oprykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge, som tirsdag sikrede sig oprykning til Superligaen, kan se frem til at få en økonomisk indsprøjtning.

HB Køges ledelse har ikke tid til at holde meget sommerferie, efter klubben tirsdag sikrede sig oprykning til Superligaen.

Det kræver flere penge, hvis HB Køge skal kunne begå sig i dansk fodbolds bedste række, hvor modstanderne er FC København, Brøndby og OB frem for Skive, Brønshøj og Hobro.

Og HB Køge er allerede i fuld gang med at skaffe flere penge, så klubben atter kan få lov til at skrive kontrakter med nye eller egne spillere.

Det har HB Køge ikke haft lov til i et år, og derfor søgte HB Køge i weekenden efter investorer over flere sider i dagbladet Børsen.

- Det ser meget fornuftigt ud, og jeg er sikker på, at vi har ret til at skrive kontrakter, når Superliga-sæsonen starter i juli, siger bestyrelsesformand Henrik N. Andersen til Dagbladet Køge.

HB Køge er klar til at udstede aktier for 5,5 millioner kroner, og klubben skal nok nå i mål, vurderer bestyrelsesformand Henrik N. Andersen.

- Oprykningen gør det selvfølgelig lettere at tiltrække investorer. Vi har flere møder de kommende uger, hvor interesserede investorer kan møde op.

- Der er også nogle større Køge-virksomheder, som rører på sig, og det glæder mig, siger Henrik N. Andersen.

HB Køge vandt tirsdag aften 4-3 ude over FC Fyn, og det var nok til at sikre klubben oprykning, selv om der resterer en spillerunde i 1. division.

- Spillerne har leveret varen weekend efter weekend. Nu skal vi i bestyrelsen også levere varen, og det gør vi, fastslår bestyrelsesformanden.

Penge på vej til HB Køges oprykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce