Pärson skal være lykkelig for førlighed


Pärson skal være lykkelig for førlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den svenske skiløber Anja Pärson slap med skrammer efter styrt under kvindernes styrtløb ved vinter-OL. Og det skal hun ifølge sin træner være glad for.

Anja Pärson skal være lykkelig for, at hun fortsat har sin førlighed, efter at den svenske skiløber havde et voldsomt styrt efter det afsluttende hop under onsdagens styrtløb ved vinter-OL.

Det mener Pärsons træner Ulf Emilsson efter uheldet, der med stor sandsynlighed fratog svenskeren en mulig sølvmedalje.

- Når man ser styrtet, så er det utroligt, at hun er i stand til at gå. Hun skal være glad for at have klaret styrtet, siger Ulf Emilsson og fortæller, at Pärson er sluppet fra styrtet med skrammer.

- Hvis man kender Pärson, som jeg gør, så vil man vide, at hun sikkert vender tilbage, fortæller han.

Den svenske skiløber fik sammen med en masse af konkurrenterne det, man inden for skisporten kalder "hot air" under sig. Det betyder, at man flyver i lang tid i luften. I dette tilfælde over 60 meter.

Arrangørerne mener dog ikke, at det sidste hop på pisten var for farligt, selv om bane var iset til.

- Vi mener ikke, at den var farlig. Det er helt sikkert et langt hop, men farten var også højere i dag end under træningen på grund af regn og frost, siger Atle Skaardal, der er ansvarlig for kvindernes alpine skiløb under OL.

- Det er altid ærgerligt, når nogen styrter, men jeg kan ikke tage ansvaret hver gang nogen styrter på pisten, siger Skaardal, der alligevel vil ændre banen:

- Vi vil ændre det sidst hop endnu en gang og rykke startområdet ned ad bakken.

Pärson skal være lykkelig for førlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce