Pænt Juventus-skridt ud af krisen


Pænt Juventus-skridt ud af krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods indskiftninger af både Christian Eriksen og Dennis Rommedahl kunne Ajax Amsterdam ikke forhindre Juventus i at vinde 2-1 i Europa League.

Krisesnakken kan for en stund forstumme i italienske Juventus. Den italienske storklub hentede således et flot resultat, da man torsdag aften vandt 2-1 på udebane over hollandske Ajax Amsterdam i Europa League.

Det var en sejr på klassiske italiensk vis. I store perioder var Ajax det bedste hold, men Juventus lukkede fint af og var skræmmende skarpe på holdets chancer.

Amauri blev dobbelt målscorer for italienerne, der stadig er uden en skadet Christian Poulsen. Hovedpersonen bag Juventus-sejren var dog veteranen Alessandro Del Piero, der havde en fin aften.

Hos Ajax begyndte danskerne Dennis Rommedahl og Christian Eriksen kampen på bænken, men de blev begge skiftet ind, da Ajax-træner Martin Jol med et kvarter igen for alvor gik i gang med at jagte en udligning.

Efter indskiftningerne af danskerne fik Ajax lagt et massivt pres på Juventus-målet, men man kom ikke tættere på end et brag på stolpen fra Siem de Jong.

En anden hollandsk klub, Twente, havde noget mere held med torsdagens foretagende, da det på hjemmebane blev til en 1-0-sejr over Werder Bremen. Twente havde danske Kenneth Perez med i de første 70 minutter.

Der var derimod ikke spilletid til danske Thomas Kahlenberg, da Wolfsburg på udebane mod Villarreal fik et godt udgangspunkt for returkampen, da det blev 2-2 takket være to mål af angriberen Grafite.

Også Thomas Augustinussen var tilskuer fra udskiftningsbænken, da Red Bull Salzburg på udebane tabte med 2-3 til Standard Liege efter at østrigerne ellers havde været foran med 2-1.

Pænt Juventus-skridt ud af krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce