Pacquiao tog historisk sejr


Pacquiao tog historisk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den filippinske bokser Manny Pacquiao tog natten til søndag sin sjette titel i seks forskellige vægtklasser, da britiske Ricki Hatton blev besejret i Las Vegas

Manny Pacquiao demonstrerede natten til søndag, at han er det bedste bud på verdens bedste bokser på tværs af alle vægtklasser. Med knockoutsejren over britiske Ricki Hatton ved et stævne i Las Vegas sikrede filippinske Pacquiao sig den sjette titel i karrieren i seks forskellige vægtklasser.

- Det her er ligeså stort for mig, som da jeg slog Oscar De La Hoya, sagde Manny Pacquiao efter sejren med henvisning til kampen mod den amerikanske boksestjerne i december.

Da Pacquiao mod slutningen af anden runde gav Hatton det afgørende hook, vandt filippineren samtidig VM-bæltet i letweltervægt hos IBO. Dermed har 30-årige Manny Pacquiao på et tidspunkt i karrieren været den bedste i vægtklasserne fluevægt, superbantamvægt, fjervægt, superfjervægt, letvægt og letweltervægt, der strækker sig fra 49 til 63,5 kilo.

Mens glæden var stor hos Pacquiao, så var stemningen anderledes i taberens ringhjørne. Her kom Ricki Hattons træner med en barsk udmelding.

- Jeg vil foreslå, at han indstiller karrieren. Men det er helt op til ham, sagde træneren.

Pacquiao tog historisk sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce