Paaske og Rasmussen videre til kvartfinale


Paaske og Rasmussen videre til kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en hel del skuffende resultater fra de danske badmintonspillere ved OL i Beijing var der igen godt nyt fra badmintonlejren.

Den danske herredouble Lars Paaske og Jonas Rasmussen vandt nemlig i to sæt over den tredjeseedede duo Chung Jaesung og Lee Yongdae fra Sydkorea og er videre til kvartfinalen.
På papiret var sydkoreanerne egentlig klare favoritter, men det kunne man ikke se på den grønne badmintonbane. Paaske og Rasmussen var i første sæt i førerposition hele vejen og vandt sikkert 21-16.
I andet sæt fortsatte danskerne det flotte spil og trods større sydkoreansk modstand sejrede de med 21-19.

Kun 16 par deltager i herredouble, og dermed er Paaske og Rasmussen allerede blandt de otte sidste par og skal spille kvartfinale onsdag.

Den anden danske herredouble Jens Eriksen og Martin Lundgaard tabte tidligere tirsdag. Og det skete i en kamp, som blev lige så svær, som man kunne have frygtet. De danske veteraner, der havde fået chancen ved OL i Beijing foran snuden af Matthias Boe og Carsten Mogensen, var på hælene fra kampens begyndelse.

De tidligere All England-mestre tabte i to sæt 12-21, 11-21 på en halv time til kineserne Fu Haifeng og Cai Yun, og hele tiden var danskerne i den defensive rolle, hvilket passede kineserne bedst.
Fu Haifeng og Cai Yun var ekstremt gode til at samle de danske smash-forsøg op. Gang på gang fik de to hurtige kinesere sendt fjerbolden retur til stor fortvivlelse for Lundgaard og Eriksen.

Og så hjalp det heller ikke, at de andenseedede hjemmebanefavoritter flere gange snød danskerne på selve serven - en enkelt gang på et rent servees, som er sjældent i badminton.
Danskerne fik dermed et rigtigt skidt sidste OL, da de blev ekspederet ud, inden de rigtigt nåede at komme i gang.

Kort efter nederlaget fortalte Martin Lundgaard, at parret nu indstiller deres internationale karriere.
- Det er slut nu. Det var ikke det farvel, vi havde håbet på. Men det er et godt tidspunkt at stoppe her ved OL. Det er et kapitel, der bliver lukket nu, sagde Martin Lundgaard.

Beslutningen om at stoppe blev taget under forberedelserne til OL. Og derfor har den danske herredouble ikke nået at dvæle længe over, hvordan mavefornemmelsen er efter deres sidste opgave på det danske landshold.
- Lige nu er vi bare kede af, at vi tabte kampen her, sagde Lundgaard.

Det danske pars bedste resultater faldt i 2004 og 2006, hvor de vandt den prestigefyldte badmintonturnering All England.

Paaske og Rasmussen videre til kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce