Paaske og Rasmussen i semifinalen

Foto: PolFoto

Paaske og Rasmussen i semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herredoublen Jonas Rasmussen og Lars Paaske er videre til semifinalerne ved den olympiske badmintonturnering i Beijing.
Danskerne, der i runden forinden besejrede det tredjeseedede koreanske par, havde dog en smule besvær med polakkerne Michal Logosz og Robert Mateusiak, men vandt i tre sæt med 17-21, 21-11, 21-15.

Det danske par lagde skidt ud og begik en lang række dumme fejl, som polakkerne straffede omgående. Servefejl og for dårlige returneringer blev dyre for danskerne, der aldrig rigtigt kom i gang i første sæt, inden det var for sent.

Polakkerne gav den alt, hvad de havde. De spillede os klogt ved at trække tempoet ud af kampen og gøre banen bred, sagde Jonas Rasmussen efter kampen.

I andet og tredje sæt overtog danskerne initiativet og fik udstillet det polske pars mangler. Den umage konstellation - Logosz er 189 centimeter høj, mens makkeren er 20 centimeter lavere - havde svært ved at svare igen, når danskerne lagde pres på.

- Vi kom over at stå på den gode side, hvor vinden er bedre, og så får vi serverne i gang. Det gav os det løft, der skulle til, og så kørte det ellers derfra, sagde Rasmussen og glædede sig over, at de få, men hørbare danske tilskuere i Beijing University of Technology Gymnasium bakkede godt op om parret.

I semifinalen fredag møder danskerduoen formentlig det topseedede indonesiske par Markis Kido og Hendra Setiawan, og så bliver det en helt anden slags badminton end mod det teknisk langt dårligere polske par.

- Men kan slet ikke sammenligne de to kampe De er meget aggressive, spiller i et meget højt tempo og vil gerne afgøre duellerne inden for de første tre bolde. Det skal vi prøve at matche, og så skal vi vinde kampen om nettet, sagde Lars Paaske.
Skulle det ikke lykkes at slå indoneserne, er der stadig mulighed for at hente medaljer. De to tabende semifinalister spiller nemlig om tredjepladsen i den olympiske turnering.

Paaske og Rasmussen i semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce