På jagt efter midten: Gudme HK's chance

Sofie Bardrum scorde to mål i Gudme HK's sejr over Roskilde Håndbold i søndags i Gudme. Lørdag møder Bardrum & Co. Bjerringbro FH på udebane. Foto: GOG Sport

På jagt efter midten: Gudme HK's chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fem sejre i træk går sydfynske oprykkere til 1. division ind til to afgørende kampe med masser af selvtillid. Først gælder det Bjerringbro FH, lørdag.

Håndbold: Efter en noget slingrende start på tilværelse i 1. division har oprykkerne fra Gudme HK fået fat i den lange ende i sin nye række.

Med sejre i de to næste kampe i programmet kan Gudme HK således sige farvel til kampen i bunden og goddag til en tilværelse som midterhold i divisionen.

Lørdag gælder det en kamp på udebane mod Bjerringbro FH, og den efterfølgende søndag tager fynboerne så imod Vendsyssel Håndbold i Gudme.

Med 13 point og en niendeplads ligger Gudme HK på den første placering over playoff-spillet om nedrykning. Under fynboerne ligger netop Vendsyssel og Bjerringbro med henholdsvis 12 og 11 point.

- Ja, vi kan sætte Bjerringbro og Vendsyssel af i de to kommende kampe, konkluderer cheftræner Thomas Brandt Nyegaard.

Gudme HK tabte det omvendte opgør mod Bjerringbro FH i oktober med syv mål, men siden er et nyt Gudme HK vokset frem med masser af energi og tro på tingene.

- Vi har fået justeret nogle ting og tror på det, som Brandt Nyegaard konkluderer. Cheftræneren efterlyser dog fortsat, at hans hold vinder de kampe, de dominerer, mere komfortabelt.

Thomas Brandt Nyegaard kalder Bjerringbro et hold med nogle "snu" spillere.

På jagt efter midten: Gudme HK's chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce