HÅNDBOLD: For at få det optimale ud af det kvindelige landshold bliver spillerne skarpt overvåget op til OL i Athen.

I træningslejren i Sydfrankrig er det blevet indført, at alle spillere bliver vejet både før og efter træning for at få styr på især væskeindtagelsen. Varmegraderne i Frankrig nærmer sig de temperaturer, der ventes i Grækenland. I Athen må det dog formodes, at der er aircondition i hallerne, hvilket ikke har været tilfældet i turneringen i Frankrig.

- Vi kan se, om vedkommende har drukket for lidt. Vi oplever tit, at en spiller taber sig i løbet af en turnering, og hvis det er for meget, så må vi tage fat i vedkommende, forklarer landstræner Jan Pytlick.

Ud over vejningen, er der styr på spillernes puls. I torsdagens kamp mod Frankrig rendte spillerne rundt med en pulsmåler, som kan hjælpe med at analysere en spillers effektivitet.

- Hvis en spiller ligger ekstremt højt, kan det betyde, at hun har arbejdet ekstremt meget, eller det kan betyde, at vedkommende er i for dårlig form, konstaterer Jan Pytlick.

Pulsmålingen har fundet sted i et par måneder, hvor spillerne har skullet lave en elektronisk dagbog og aflevere deres egne pulsmålinger, så det kan tjekkes om deres træning er god nok. (ritzau)