Overvejede at stoppe Sartison


Overvejede at stoppe Sartison

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tyske lejr overvejede at smide håndklædet i ringen, men lod Dimitri Sartison fortsætte. Heldigvis kom han sig over sit kollaps efter Kessler-kampen.

Dimitri Sartisons lejr lavede en stor fejl i lørdagens VM-titelkamp mod Mikkel Kessler. Folkene i Sartisons ringhjørne stod i kampens slutning klar med håndklædet for at spare deres bokser mod flere slag fra Mikkel Kessler, men de undlod at smide det i ringen.

- Her bagefter har vi naturligvis spurgt os selv, om vi måske burde have stoppet Dimitri Sartison, før den fysisk fantastiske stærke Kessler gjorde det. Men det var jo trods alt en VM-kamp, hvor man virkelig slås for og til sin allersidste chance. Sartison følte jo hele tiden, at han stadig havde våbnet, der måske kunne stoppe danskeren, siger Stefan Braune, der er sportsdirektør for Sartisons boksestald, Universom, til teampalle.dk

Kampen endte med et voldsomt knockout i sidste omgang, og fem minutter efter opgøret kollapsede Sartison i ringen og blev i nogle paniske minutter fragtet ud af ringen på en båre.

Tyskeren måtte overnatte på Glostrup Hospital, men han kom sig så meget, at han søndag morgen kunne lade sig udskrive og sætte kursen mod Hamburg.

Overvejede at stoppe Sartison

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce