Blot tre dage efter, at 1. divisionsklubben HB Køge skrev kontrakt med Sandro Spasojevic fra Boldbklubben Marienlyst, er den stærke angriber tilbage i den fynske klub, erfarer Sport Fyn.

Angriberen Sandro Spasojevic spillede for HB Køge i fredags, da sjællænderne mødte OB i en træningskamp, og kort efter offentliggjorde HB Køge, at Spasojevic havde underskrevet en to-årig kontrakt.

Men Sport Fyn erfarer nu, at den stærke offensivspiller er tilbage i truppen hos Boldklubben Marienlyst.

Sportschef Carsten Hemmingsen bekræfter:

- Jeg har dobbelte følelser. På den ene side var jeg glad for, at Sandro fik chancen i HB Køge. Han er en god fyr og en stærk angriber, som jeg undede chancen i 1. division. Men Sandro føler ikke, at det er det rigtige, og han har trænet med os igen. Han er tilbage i Marienlyst og det er jeg på den anden side glad for, siger Hemmingsen i noget af en chokmelding.

Marienlyst skulle ellers på jagt efter en anden klasseangriber, men nu tyder noget på, at klubben alligevel råder over den 25-årige tidligere Svendborg-topscorer i foråret.

Og man kan gisne om, at det overraskenede brud efter tre dage skyldes, at der ikke har været balance i økonomien og tidsforbruget for spilleren, der stadig har base i Odense.

Hvad sker der nu?


- Der sker ganske enkelt det, at HB Køge er gået med til at annullere kontrakten, og Sandro indtræder på den oprindelige kontrakt i Marienlyst, siger Carsten Hemmingsen til Sport Fyn.

Mere om emnet

Se alle
Brug for nyt stærkt hold: Marienlyst har 75 dage

Brug for nyt stærkt hold: Marienlyst har 75 dage

1
Marienlyst napper Spasojevic

Marienlyst napper Spasojevic