Overraskelsen lurede mod finnerne


Overraskelsen lurede mod finnerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske ishockeylandshold scorede det første mål i VM-kampen mod Finland, men måtte alligevel se sig slået 1-5.

I knap 22 minutter levede håbet om en dansk ishockeysensation mod Finland. Men i sidste ende måtte de danske løver kapitulere mod stormagten i VM-opgøret mandag aften, som endte med finsk sejr på 5-1.

Danmark havde kurs mod en overraskelse ved VM i ishockey i kampen mod mægtige Finland. Det var Julian Jakobsens føringsmål efter 10 minutters spil, der skabte grobund for optimismen. Et rapt svirp med håndleddet bragte Danmark foran. To finske mål på hver sin side af første periodepause kølnede dog den danske optimisme en smule, og da Antti Miettinen scorede til 3-1 i slutningen af anden periode, var chancen for en overraskelse forduftet. Kampen endte i sidste ende med en klar finsk sejr på 5-1.

Men landstræner Per Bäckmans flok har bestemt grund til at være stolte over indsatsen. Selv mod et finsk klassemandskab lykkedes det at producere chancer, samtidigt med at man fik ryddet godt op nede bagi. Det tyder godt inden den sidste, vigtige gruppe kamp mod Norge på onsdag.

Med to nederlag i de to første kampe bliver det helt som ventet det opgør, der afgør den videre VM-vej for Danmark. Sejr ved den lejlighed sender holdet i mellemspillet, mens et nederlag betyder, at holdet for første gang siden 2006 må i nedrykningsspil.

Overraskelsen lurede mod finnerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce